Clătite vegane, fără ou și lapte, cu o textură delicioasă care se topește în gură.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Clătitele sunt preferatele mele, indiferent dacă sunt de post sau de dulce. Diferența nu este mare atunci când știi cum să le prepari și ai o tigaie bună la îndemână. Iată cum se prepară cele mai delicioase clătite de post, pe care nu mă pot abține să nu le fac mereu, indiferent dacă este zi de post sau nu.

Ingrediente:

  • 1 cană de apă minerală carbogazoasă
  • 1 cană de făină
  • 1 lingură de zahăr (opțional)
  • 50 ml de ulei
  • 1 lingură de zahăr vanilat
  • 1 praf de sare

Mod de preparare: Într-un castron, se amestecă zahărul, zahărul vanilat, făina și sarea. Apoi se adaugă apa minerală și uleiul, amestecând încet cu un tel. Dacă compoziția este prea groasă, se mai adaugă apă minerală, iar dacă este prea subțire, se mai pune puțină făină. Se toarnă apoi aluatul într-o tigaie specială, bine încinsă, și se coc clătitele pe ambele părți. Se pot umple cu fructe, miere sau gem. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri