Obține un adevărat cocktail de vitamine pentru organismul tău! Această bombă de sănătate, consumată de două ori pe an, îți oferă protecție împotriva bolilor.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Organismul are nevoie de un aport zilnic de vitamine si minerale pentru a se mentine sanatos. Cea mai importanta sursa pentru sustinerea imunitatii sunt, de asemenea, vitaminele si mineralele.

Vitaminele sunt substante chimice complexe care indeplinesc un rol esential in functionarea normala a organismului omenesc. Ele se gasesc in majoritatea alimentelor de provenienta naturala.Mineralele sunt elemente nutritive necesare organismului pentru a functiona corespunzator si pentru a se mentine puternic.De obicei, mineralele necesare organismului sunt furnizate dintr-un regim alimentar variat format din fructe, legume si oleaginoase.

Bombă de vitamine pentru organism.
Pentru a prepara acest „combustibil” pentru organism avem nevoie de doar câteva ingrediente naturale.

300 grame nuci
300 grame caise uscate
300 grame smochine
300 grame prune uscate
2 linguri de miere naturala
300 grame stafide
2 lămâi

Și începem prepararea amestecului.Trecem prin mașina de tocat toate fructele uscate împreună cu lămâile.La fructele care au sâmburi, trebuie scoși înainte sâmburii.Apoi se pun fructele tocate într-un borcan de sticlă cu capac, și se amestecă cu mierea.Se păstrează la un loc răcoros și se consumă câte o lingură pe zi, de preferat dimineața pe stomacul gol.

Acest amestec de vitamine va îmbunătăți imunitatea.Fructele uscate conţin mai mulţi antioxidanţi şi fibre decât cele proaspete, acestea fiind elementele esenţiale și pentru menţinerea sănătăţii inimii.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri