Combinația de ceapă, miere și curcuma are proprietăți vindecătoare impresionante asupra tusei severe și contribuie la curățarea plămânilor într-o singură noapte. Această rețetă este benefică și pentru fumătorii pe termen lung. Iată cum să o preparați!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Simțiți că sunteți afectat de o boală sau deja vă confruntați cu simptome neplăcute precum tusea persistentă și acumularea de mucus? Avem pentru dumneavoastră un sfat valoros cu privire la modul de abordare a acestei situații. Vă prezentăm un sirop minunat, recunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare deosebite.

Acest sirop nu doar că este benefic în cazul problemelor acute, dar conform portalului Lung Institute, s-a dovedit că poate contribui la curățarea plămânilor fumătorilor pe termen lung.

Într-o perioadă scurtă, veți simți îmbunătățiri semnificative. În cazul tusei acute, veți observa alinare chiar în prima zi. Vă întrebați, care este secretul acestei soluții miraculoase? Este reprezentat de combinația de ingrediente pe care poate nu le-ați considerat vreodată împreună, dar care, atunci când sunt unite, devin un remediu deosebit de eficace.

Pentru ce cazuri este potrivit acest sirop?

 • Ameliorează rapid tusea
 • Contribuie la curățarea plămânilor și a bronhiilor
 • Poate ajuta la detoxifierea plămânilor chiar și în cazul fumătorilor pe termen lung
 • Are efect antiinflamator, antibacterian și antiviral
 • Sprijină sistemul imunitar general și apărarea organismului

Care sunt componentele acestui sirop? Curcuma este un condiment remarcabil, bogat în substanțe importante precum minerale, vitamine și acizi grași omega-3. Deține proprietăți anticanceroase, antibacteriene și antivirale extrem de puternice.

Ceapa, la fel ca usturoiul, prezintă și ea proprietăți anticanceroase.

Cu siguranță vă amintiți de ceaiul de ceapă din copilărie sau de siropul pe care vi-l prepara mama în cazul unei tuse puternice. Ceapa poate contribui la eliminarea mucusului și a impurităților din plămâni, ceea ce o face un ingredient potrivit pentru acest sirop.

Ghimbirul are proprietăți asemănătoare cu cele ale cepei. La fel ca mierea, ghimbirul poate contribui la regenerarea celulelor afectate în plămâni și la reducerea inflamației.

Iată de ce aveți nevoie:

 • 1 lingură de turmeric
 • 200 g de ceapă
 • Rădăcină de ghimbir, tăiată în bucăți de 2-3 cm
 • 200 g de miere
 • 0,5 litri de apă

Procedura și modul de utilizare:

 1. Adăugați ceapa tăiată felii, ghimbirul ras și turmericul în apa care fierbe.
 2. Gatiti la foc mic timp de aproximativ 10-15 minute.
 3. Scurgeți lichidul și lăsați-l să se răcească.
 4. Când lichidul este călduț, amestecați-l cu mierea pentru a pregăti siropul.
 5. Depozitați siropul în frigider.
 6. Luați 2 linguri de sirop dimineața pe stomacul gol și alte 2 linguri seara, înainte de culcare.
 7. Este recomandat să continuați administrarea siropului timp de cel puțin o săptămână, și ideal chiar mai mult, în funcție de starea plămânilor.
 8. În cazul tusei, puteți adăuga siropul în ceai și puteți amplifica efectele benefice prin adăugarea de lămâie. scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).