Combinația de ceapă roșie și miere este un remediu excelent pentru problemele varicelor, inimii, circulației, gripei și colonului.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pentru a pregăti acest remediu, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 8 linguri de miere
  • 4 cepe roșii mari, tăiate mărunt

Mod de preparare:

  1. Începe prin a tăia ceapa roșie în bucăți mici.
  2. Pregătește un bol în care vei pune ceapa și apoi adaugă mierea peste ea.
  3. Amestecă bine ingredientele până când ceapa este complet acoperită de miere.
  4. Folosește un borcan mic în care vei pune amestecul rezultat. Închide-l ermetic și depozitează-l într-un loc răcoros.
  5. Amestecul poate fi consumat chiar din a doua zi.

Mod de administrare:

  1. Ia câte o linguriță din acest remediu de 3-4 ori pe zi, după masă.
  2. Utilizează acest remediu timp de 3-4 săptămâni, apoi ia o pauză de 7 zile. După această perioadă, poți relua tratamentul.

Acest amestec de ceapă roșie cu miere este un remediu natural puternic pentru problemele de circulație, varice, inimă, colon și gripă. Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să consumi acest remediu în mod regulat.

Reține că acest amestec de ceapă roșie cu miere este un remediu natural, nu un medicament, și nu trebuie să îl utilizezi ca înlocuitor al tratamentului medical recomandat de medicul tău. În cazul în care ai o afecțiune medicală sau iei medicamente, consultă întotdeauna medicul înainte de a începe un nou tratament sau remediu natural.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri