CONSTANTIN ENCEANU ESTE ”BÂNTUIT” DE AMINTIREA LUI PETRICĂ MÂȚU STOIAN. CUM A AJUNS SĂ-ȘI VISEZE PRIETENUL: ”AM PUS MÂNA PE EL ȘI M-A TRECUT UN FIOR RECE”

Constantin Enceanu a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai regretatului Petrică Mâțu Stoian. Artistul este extrem de afectat de decesul prietenului său și se pare că nimic nu-i poate alina sufletul. Constantin Enceanu este bântuit de amintirea lui Petrică Mâțu Stoian, îl visează și îi simte lipsa mai mult ca niciodată. Artistul a dezvăluit în ce ipostază și-a visat prietenul și colegul de scenă.

Petrică Mâțu Stoian a lăsat un gol imens în inimile prietenilor și a colegilor. Constantin Enceanu a declarat că nu poate accepta idea și că este ”bântuit” de amintirea prietenului său. Zi și noapte gândul îi este îndreptat către regretatul artist de muzică populară. Cu ochii în lacrimi, Constantin Enceanu a povestit cum a ajuns să-și viseze prietenul:

”Pe Petre l-am visat azi-noapte. Eram la capul lui , înainte de îi pune preotul pânza. Am vrut să îl văd pentru ultima oară, am pus mâna pe el și m-a trecut un fior rece. Azi-noapte, mi-a venit imaginea aceasta în minte. Eram cu cineva, voiam să îl luăm de acolo și să îl ducem undeva. Nu știu cu cine eram, dar aveam încredere. I-am zis: ,,Hai, ajută-mă să îl iau de aici și să fugim!”,  a povestit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: ”Am impresia că sunt în visul ăla urât”

Încă nu poate accepta idea că nu-l va mai vedea niciodată pe Petrică Mâțu Stoian. Realitatea pare greu de suportat, iar Constantin Enceanu speră să se trezească din cel mai urât vis:

”Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred! Încă o dată, am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!  Am impresia că totul este încă un vis.

Nu se poate! Petre trebuie să vină, să aștept să vorbesc cu el, să vedem ce mai facem! Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma sărbătorilor, nu știu. M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a declart Constantin Enceanu, potrivit click.ro.

sursa