Consumul de tărâțe de grâu constituie o metodă sustenabilă pentru a slăbi fără a recurge la înfometare – Iată modul corect de utilizare.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Tărâțele de grâu reprezintă o soluție eficientă pentru reglarea digestiei, având proprietăți emoliente, în special pentru stomac și intestine, fiind totodată laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante și un tonic general. Cu o istorie de utilizare de sute de ani, tărâțele de grâu au dovedit că reprezintă un tratament accesibil și eficace pentru diverse afecțiuni.

Conținând principii nutritive benefice, tărâțele de grâu sunt considerate un supliment ideal în diete, oferind, totodată, o sursă valoroasă de energie. Datorită conținutului lor bogat în fibre, în special fibre insolubile, tărâțele contribuie la pierderea în greutate. Cura cu tărâțe de grâu se dovedește a fi ideală pentru cei care doresc să slăbească fără a urma un regim alimentar strict.

Pentru a profita la maxim de beneficiile lor, este recomandat să se mărunțească cât mai fin tărâțele înainte de consum, folosind o râșniță de cafea. O porție de 1-2 linguri de tărâțe de grâu adăugate într-un pahar cu apă, consumată de trei ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mesele principale, constituie o modalitate eficientă de administrare. De asemenea, acestea pot fi integrate în iaurt, lapte, sucuri naturale, smântână, piure, supe, salate etc., pentru a adăuga fibre suplimentare în dietă și a favoriza procesul de pierdere în greutate.

Este important ca tărâțele de grâu să nu fie adăugate în alimente care au temperaturi mai mari decât temperatura corpului. Cura cu tărâțe se recomandă a fi ținută timp de cel puțin o lună.

Beneficiind de enzimele pe care le conțin, tărâțele de grâu stimulează digestia și ajută la descompunerea alimentelor. Ele contribuie la eliminarea senzației de foame, oferind o senzație de sațietate și facilitează procesele de eliminare, fiind astfel eficiente în tratamentul obezității. De asemenea, acestea susțin reducerea nivelului de colesterol și a depunerilor de grăsimi.

Tărâțele de grâu reprezintă un aliat excelent pentru digestie și curățenie intestinală, contribuind la activarea proceselor de eliminare și reducând disconfortul asociat indigestiilor, balonării și colitei. Prin efectul lor laxativ și proprietățile de curățare a intestinului, tărâțele de grâu sprijină menținerea unei sănătăți intestinale optime. scrie mesajedinsuflet.com

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri