Iată cum poți obține un corp de invidiat folosind o băutură naturală pe bază de lămâi fierte și ghimbir! Eu am reușit să slăbesc 20 kg urmând această rețetă simplă și eficientă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această băutură naturală preparată din lămâi organice, ghimbir și usturoi poate fi de ajutor în procesul de curățare a organismului de toxine și metale grele, precum și în pierderea în greutate. Ingredientele sale sunt bogate în vitamina C și antioxidanți care ajută la distrugerea radicalilor liberi, prevenind astfel cancerul și îmbătrânirea prematură. În plus, consumul regulat al acestei băuturi poate întări sistemul imunitar și îmbunătăți nivelul de energie.

Rețeta necesită 5 lămâi organice, 2 litri de apă minerală, 3-4 cm de ghimbir și 5 catei de usturoi. Lămâile trebuie curățate și sucul lor stoarse, apoi amestecate cu ghimbirul și usturoiul măcinat într-un blender. Acest amestec se adaugă într-o oală cu apă minerală fiartă și se lasă să fiarbă câteva minute, după care se lasă să se răcească și se păstrează într-un borcan de sticlă.

Pentru a beneficia de proprietățile acestei băuturi, se recomandă consumul ei zilnic, preferabil înainte de micul dejun, pe stomacul gol. Acest obicei poate ajuta la prevenirea indigestiei și a constipației, deoarece băutura stimulează producția de enzime digestive.

Nu uita să împărtășești această rețetă cu prietenii tăi pentru a le permite să beneficieze și ei de proprietățile sale! ❤

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri