Poți uita de drumurile la curățătorie pentru covorul tău! Iată cea mai simplă metodă de a curăța covoarele la tine acasă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Indiferent că preferi acum carpete și covoare mai mici, este important să știi cum să le întreții, deoarece acestea pot deveni o sursă de praf și acarieni. Există două modalități obișnuite de curățare a covoarelor: curățarea obișnuită și curățarea în profunzime.

Dacă te-ai întrebat cum să cureți covoarele, avem răspunsul pentru tine, prezentându-ți o metodă simplă și ieftină.

Iată o modalitate eficientă de a curăța covoarele acasă:

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • Oțet alb – o treime de pahar
  • Bicarbonat de sodiu – o lingură
  • Detergent pentru haine – de asemenea, o lingură
  • Apă fierbinte – cantitatea poate fi aleasă de tine, dar asigură-te că rezervi aproximativ 5 cm de spațiu gol în pulverizator
  • Un pulverizator pe care l-ai păstrat de la soluția de curățat geamuri

Începe prin a amesteca toate ingredientele și a turna amestecul obținut în pulverizator. Pulverizează produsul direct pe covor, lasă-l timp de câteva minute (3-4) și freacă cu o perie specială pentru covoare.

Într-o lighean pregătește o soluție din apă caldă și puțin oțet. După ce ai terminat de frecat covorul, ia o cârpă curată, înmoaie-o în apa din lighean și șterge covorul. Poți lăsa fereastra deschisă pentru a se usca natural sau, dacă ești grăbit, poți folosi un uscător.

Această metodă simplă îți va permite să redai aspectul anterior al covorului tău!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri