Rețeta cea mai bună de cremă „Charlotte” pentru tort, care a trecut cu brio testul timpului!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rețeta cremei „Charlotte” va transforma deserturile banale în adevărate opere de artă. Această cremă poate fi folosită pentru prepararea torturilor sau decorarea prăjiturilor. Se prepară foarte simplu și menține forma cu brio. Aerată, ușoară, delicioasă și aromată, creați cu această cremă delicii fenomenale, demne de toate laudele!

Ingrediente:

  • 1 pahar de lapte
  • 2 ouă
  • 2 pahare de zahăr
  • 500 g de unt
  • Esență de vanilie

Mod de preparare:

  1. Bateți ouăle cu zahărul până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați laptele și amestecați bine.
  2. Turnați amestecul obținut într-o cratiță și puneți-o pe foc. Amestecați încontinuu și aduceți compoziția până la punctul de fierbere.
  3. Luați cratița de pe foc și adăugați esența de vanilie. Lăsați să se răcească.
  4. Într-un bol, bateți untul până devine cremos. Treptat, adăugați crema fiartă și amestecați bine după fiecare porție, folosind un tel sau mixer.

Notă: Cantitatea de cremă obținută din ingredientele de mai sus este suficientă atât pentru a unge blaturile, cât și pentru decorarea prăjiturii. scrie dorcudor.ro

Poftă bună! Bucurați-vă de delicioasa cremă „Charlotte” și transformați deserturile în adevărate delicii!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).