Cremă fiartă de albușuri – o rețetă deosebită și imposibil de egalat!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Cremă de albușuri cu zahăr – o rețetă deosebit de savuroasă și ușor de pregătit!

Ingrediente:

  • 200 g zahăr
  • 100 ml apă
  • 4 albușuri

Mod de preparare:

  1. Într-o cratiță, combinați apa și zahărul. Puneți cratița pe foc și fierbeți siropul la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Pentru a verifica dacă siropul este gata, turnați o picătură într-un vas cu apă rece – dacă formați o bilă din sirop, înseamnă că este gata.
  2. Într-un bol curat, bateți albușurile până obțineți o spumă consistentă și cu vârfuri stabile. Opțional, puteți adăuga o priză de sare pentru a întări spuma.
  3. Cu grijă, turnați treptat siropul fierbinte peste spuma de albușuri, amestecând continuu cu un mixer la viteză medie sau mare, timp de aproximativ 10 minute. Asigurați-vă că siropul nu este clocotit în momentul în care îl adăugați peste albușuri.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vizualiza modul de pregătire al acestei creme delicioase.

Sursa: Bucatarul


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).