CREMA RYANA ! Aceasta este cea mai delicioasă cremă pentru torturi!

Vă prezentăm o rețetă minunată de cremă pentru torturi. Este o rețetă simplă, folosind ingrediente ușor de găsit. Veți obține o cremă fină și delicioasă, cu arome de vanilie și coniac. Datorită texturii sale dense, această cremă este ideală pentru a decora orice tort și va transforma deserturile preferate în adevărate opere de artă. Dacă vă place să pregătiți torturi acasă, atunci cu siguranță veți adora această rețetă.

Ingrediente: – 180 g unt 82,5% – 120 g lapte condensat – vanilie (opțional) – 1 linguriță de coniac – cafea solubilă sau cacao (opțional)

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, bateți untul cu ajutorul unui robot de bucătărie până obțineți o masă pufoasă, de culoare albă (aproximativ 5 minute).
  2. Adăugați laptele condensat la untul bătut și, la dorință, puțină vanilie. Continuați să mixați ingredientele timp de aproximativ 2-3 minute.
  3. Adăugați 1 linguriță de coniac în compoziția aerată și pufoasă. Amestecați crema apetisantă cu o spatulă.
  4. Lăsați crema aromată la frigider pentru 10 minute. Veți obține o cremă minunată, perfectă pentru a decora orice tort sau desert făcut în casă. scrie dorcudor.ro

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri