De când am obținut rețeta de la o vecină, nu am mai cumpărat niciodată cremsnit de la cofetărie – Descoperă cum să prepari cel mai pufos și aromat cremsnit!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Reteta detaliata pentru cel mai pufos și aromat cremsnit:

Ingrediente:

 • 1 pachet de foi pentru cremsnit (cremes)
 • 250 ml frișcă lichidă

Pentru crema:

 • 500 ml lapte
 • 4 ouă
 • 4 linguri de făină
 • 10 linguri de zahăr
 • 1 plic de zahăr vanilat

Pentru servit:

 • 150 g zahăr pudră

Mod de preparare:

 1. Începeți prin pregătirea cremei. Amestecați făina cu 100 ml de lapte într-un castron și lăsați deoparte. Într-un vas, adăugați restul de lapte, ouăle, zahărul și zahărul vanilat. Amestecați bine aceste ingrediente și puneți vasul pe foc mediu.
 2. Continuați să amestecați compoziția pe foc până când începe să fiarbă. Apoi, adăugați amestecul de făină și lapte treptat, amestecând încontinuu. Continuați fierberea și amestecarea până când obțineți o cremă groasă și consistentă. Lăsați crema să se răcească complet, apoi folosiți un mixer pentru a o mixa până devine o cremă foarte fină.
 3. Într-o tavă, așezați o foaie de cremsnit, apoi turnați crema peste ea și întindeți-o uniform cu ajutorul unei spatule sau a unui cuțit cu lamă groasă. Adăugați frișca bine bătută peste crema întinsă și nivelati-o. Așezați o altă foaie de cremsnit peste stratul de frișcă și continuați procesul până când ați folosit toate foile.
 4. Acoperiți tava cu folie alimentară și puneți-o la frigider pentru cel puțin o zi, astfel încât cremsnitul să se întărească și aromele să se combine. Cu un cuțit foarte bine ascuțit, tăiați cremsnitul în bucăți și serviți-l presărat cu generoase cantități de zahăr pudră.

Bucurați-vă de acest delicios cremsnit pufos și aromat alături de cei dragi!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri