Cu ajutorul cimbrului poți trata reumatismul – vei scăpa definitiv de amorțeală și de dureri.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Poți trata reumatismul cu cimbru – scapi pentru totdeauna de amorțeală și dureri. Reumatismul este o afecțiune tot mai răspândită, afectând nu doar persoanele în vârstă, ci și pe cele tinere. Aceste dureri sunt accentuate în special la schimbările de vreme, în sezonul rece, ca urmare a expunerii la frig sau umiditate. Există o modalitate simplă care te poate ajuta să scapi de aceste dureri. Știai că cimbrul poate avea efecte miraculoase în ameliorarea durerilor articulare?

Această plantă este extrem de benefică pentru circulația sângelui și poate calma rapid durerile.

Iată câteva remedii cu cimbru pentru durerile reumatice:

  1. Comprese calde cu tifon și cimbru – aplică aceste comprese pe zonele dureroase și lasă-le să acționeze timp de 30 de minute. Folosește-le ori de câte ori simți dureri și vei observa îmbunătățiri semnificative.
  2. Masează zonele dureroase cu ulei de cimbru înainte de culcare – uleiul de cimbru poate aduce alinare.
  3. Bea ceai de cimbru de două ori pe zi – acest ceai are efecte minunate în combaterea reumatismului.

Cimbrul aduce și alte beneficii pentru sănătate:

  • Este un tratament eficient pentru bronșite acute sau cronice, viroze respiratorii și tuse. Pentru acestea, tinctura de cimbru este recomandată, având proprietăți expectorante.
  • Combinația de tinctură de cimbru cu ciubotica-cucului are efecte bronhodilatatoare, expectorante și calmante. Se recomandă administrarea unei lingurițe de tinctură de 4-6 ori pe zi, timp de 2 săptămâni.
  • Uleiul de cimbru acționează ca un antibiotic eficient și bronhodilatator. Faringita și laringita pot fi ameliorate cu ajutorul acestui ulei.
  • În tratamentul sinuzitelor, inhalarea uleiului volatil de cimbru este benefică. De asemenea, compresele cu tinctură de cimbru aplicate pe frunte timp de cel puțin 20 de minute pot aduce alinare.

Folosind cimbrul în diferite forme, poți să-ți îmbunătățești sănătatea și să ameliorezi durerile reumatice. Însă, este important să consulți un specialist înainte de a începe orice tratament. Sursa: secretele.com


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).