Cum masajul unui punct între sprâncene vă va schimba pentru totdeauna corpul

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

În acest articol, veți descoperi o tehnică de masaj simplă și eficientă, derivată din presopunctură. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați o ușoară presiune pe frunte în zona dintre sprâncene. Această tehnică poate fi utilizată pentru a vindeca durerile de cap sau infecțiile sinusale fără a fi nevoie să luați analgezice.

Potrivit învățăturilor antice și a unor cercetători actuali, această tehnică funcționează deoarece stimulează fluxul de energie prin căile de energie situate în zona capului. Organele sunt conectate la anumite puncte ale corpului și prin stimularea acestor puncte putem restabili fluxul de energie către un anumit organ sau loc de pe corp.

Punctul pe care trebuie să îl stimulați se numește GV24 și este situat pe frunte între sprâncene, deasupra celui de-al treilea ochi imaginar. Prin stimularea acestui punct, veți îmbunătăți concentrația și veți putea atenua sau elimina complet durerile de cap. De asemenea, acest punct este cunoscut ca fiind legat de intuiție și sensibilitate.

Pentru a efectua acest masaj, așezați degetul pe punctul indicat și folosiți vârful acestuia pentru a efectua un masaj circular timp de 45 de secunde până la 1 minut. Apoi, faceți o pauză câteva clipe pentru a respira adânc. Repetați întregul proces de 3 până la 4 ori și utilizați această procedură ori de câte ori aveți dureri de cap, infecții ale sinusurilor, oboseală sau alte dureri de cap.

În plus, această tehnică are și efecte de întinerire, îmbunătățește starea pielii, previne formarea ridurilor și lăsarea pielii pe față sau în jurul ochilor. De asemenea, vă va ajuta să scăpați de tensiunea nervoasă și să vă susțineți metabolismul.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri