Cum să scapi de depunerile de grăsime

Ne dorim cu toții un abdomen plat, iar pentru a-l obține, recurgem adesea la diverse tehnici. Unul dintre cele mai eficiente și economice metode este utilizarea bicarbonatului de sodiu. Aceasta este datorită compușilor săi alcalinizanți și digestivi, care îl fac un aliat excelent în lupta împotriva grăsimii abdominale.

Există trei moduri principale de a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru a obține un abdomen plat și a reduce volumul acestuia. Iată cum să pregătești bicarbonatul de sodiu în fiecare dintre cele trei modalități:

Bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie și grapefruit Ingrediente:

 • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
 • 1 lămâie sau grapefruit
 • jumătate de pahar cu apă

Cum se prepară:

 1. Se dizolvă bicarbonatul în jumătate de pahar cu apă.
 2. Se adaugă sucul de lămâie sau grapefruit.
 3. Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt dizolvate.
 4. Se consumă această băutură pe stomacul gol, cu 20 de minute înainte de micul dejun.

Bicarbonatul de sodiu cu oțet de cidru de mere Ingrediente:

 • 2 linguri de oțet de mere
 • 1 pahar cu apă
 • jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu

Cum se prepară:

 1. Se amestecă toate ingredientele într-un pahar.
 2. Se consumă această băutură pe stomacul gol.

Bicarbonatul de sodiu cu fructe Ingrediente:

 • 2 lamai
 • 2 căni de apă
 • 1 cană de căpșuni
 • 1 buchet de frunze proaspete de mentă
 • o linguriță de bicarbonat de sodiu

Cum se prepară:

 1. Se amestecă toate ingredientele într-un blender.
 2. Se evită adăugarea de zahăr.
 3. Se consumă această băutură de două ori pe zi și se poate adăuga gheață, dacă se dorește o băutură rece.

Un alt aspect important în lupta împotriva grăsimii abdominale este eliminarea făinii și zahărului din alimentație. Adăugarea bicarbonatului de sodiu în dieta ta va face minuni pentru corpul tău și va ajuta la arderea grăsimilor corporale.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri