Cum scapi de farmece, vrăji și blesteme. Răspunsul preotului si pașii care trebuie să îi urmezi

Cum scapi de farmece, vrăji și blesteme. Răspunsul preotului si pașii care trebuie să îi urmezi
ÎNTREBARE:
Cum scap de vrăji şi blesteme? Am 25 de ani şi sufăr de singurătate. Nimeni nu se apropie de mine. Nici macar o prietenă nu mai am. Sunt foarte sociabilă şi mă afectează enorm. Plus ca am terminat facultatea de doi ani şi nu găsesc serviciu. Am gânduri de suicid şi fiecare zi e un chin pentru mine. Am făcut dezlegări de farmece, ţin post şi nici o îmbunătăţire. Ce mă fac?

RĂSPUNSUL PREOTULUI:
Trebuie să începeţi o viaţă nouă. O viaţă în care să primeze rugăciunea, speranţa, bucuria, pacea, iubirea, participarea la slujbele Bisericii, lecturile, drumeţiile etc.

Vă recomand să aveţi un program de rugăciune zilnic, în care să citiţi Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, Paraclisul Maicii Domnului şi Acatistul Sfântului Nicolae.

Apoi, trebuie să fiţi foarte activă. Căutaţi în continuare peste tot un serviciu, chiar dacă e unul mai sărac sau solicitant, măcar e ceva, apoi veţi găsi ceva mai bun. Puneţi CV-uri peste tot pe internet, căutaţi mereu fără să vă descurajaţi.

Sigurătatea se tratează prin ieşirea cu prietenii, aflarea unor pasiuni frumoase, participarea la spectacole, concursuri, lecturi, evenimente culturale, religioase, filantropice.

Fiţi zâmbitoare, optimistă, cu simţul umorului, căutaţi oamenii cu care să socializaţi. Nimeni nu vrea să discute cu un om supărăcios, complexat sau mândru.

Dacă este vorba despre vrăji şi blesteme, mergeţi la un preot să vă citească rugăciuni de dezlegare din blestem.

Cel mai important sfat este de a avea un duhovnic bun care să vă spovedească, să vă dea sfaturi concrete pentru viaţa creştină şi pentru mântuire.

Suicidul este păcatul total şi definitiv, prin care ajungi pe vecie în iad şi îţi tragi şi toate neamurile după tine. Aşa că nu vă mai gândiţi – impune-ţi-vă asta – niciodată la o asemenea oroare.

Bucuraţi-vă de bucuriile simple ale vieţii, voluntariat, ajutorarea copiilor, a celor săraci, a bătrânilor sau celor bolnavi. Şi fiţi mereu în Biserică.

Doamne ajută.

Sursa: Doxologia

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri