Iată o rețetă tradițională pentru curățarea rinichilor, care ajută la eliminarea nisipului, la dizolvarea pietrelor și la tratarea cistitei.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

O metodă folosită de secole în medicina tradițională și care și-a dovedit eficiența este acum disponibilă pentru tratarea pietrelor la rinichi, cistitei și pentru prevenirea pietrelor tractului urinar și infecțiilor căilor urinare. Această rețetă populară se bazează pe utilizarea meiului, care are proprietăți medicinale și o valoare nutritivă ridicată.

Pentru a pregăti acest remediu, trebuie să clătiți o cană (200g) de mei în apă caldă seara și să-l puneți într-un borcan de 3 litri umplut în proporție de 2/3 cu apă fierbinte. Înveliți-l în ceva cald și lăsați-l peste noapte. Dimineața, agitați conținutul borcanului și veți observa un lichid alb opac care va fi medicamentul dvs.

Lichidul alb trebuie pus în alt recipient și poate fi băut pe parcursul zilei, când și ce cantitate doriți. Crupele de mei rămase pot fi folosite pentru a pregăti un mic dejun sănătos.

Se recomandă să urmați acest program de tratament timp de 10-15 zile, după care pietrele ar trebui să se macine și să iasă prin tractul urinar. Includerea meiului în dieta dvs. poate ajuta la menținerea sănătății rinichilor și a vezicii urinare, prevenind formarea pietrelor. scrie valentinavnb.ro

Această rețetă tradițională și eficientă poate ajuta la ameliorarea suferinței cauzate de pietrele la rinichi și de alte probleme urinare, oferindu-vă posibilitatea de a vă vindeca complet și fără efecte secundare. Vă dorim multă sănătate!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).