Cuvinte interzise în Familia Regală! De la „desert” la „parfum”, membrii regali nu au voie să rostească aceste cuvinte

Familia Regală este una dintre cele mai mediatizate de pe glob, iar regulile pe care membrii acesteia trebuie sa le respecte sunt, pentru unii, foarte greu de crezut. Iată care sunt cuvintele pe care cei din familia Reginei nu le pot folosi.

Cuvinte interzise în Familia Regală! De la „desert” la „parfum”, membrii regali nu au voie să rostească aceste cuvinte
Familia Regală ne-a obișnuit cu faptul că trebuie să respecte tot felul de reguli și coduri vestimentare și au o diversitate de angajamente regale. Astfel că, tot ca parte a restricțiilor impuse de statutul lor, cei din familia regală au o listă de cuvinte pe care nu au voie să le pronunțe. Motivul este că acestea sunt considerate prea colocviale sau prea ”americanizate”.

Astfel, aceste cuvinte nu vor fi pronunțate de familie, din ordinul Reginei, indiferent dacă aceasta este în zonă sau nu.

”Pardon?” – Așa cum a demonstrat Regina la summit-ul G7, dar un membru al familiei regale nu aude ceva corect, reacția corectă este folosirea lui ”ce?”. Conform antropologului Kate Fox, cuvântul ”pardon” implică faptul că, într-un fel, ar fi vina ta că nu ai auzit corect ce ți s-a spus.

”Toaleta” – Regina folosește doar cuvintele ”baie” sau ”privată” și este de așteptat ca toată lumea să urmeze această regulă, cuvântul ”toaletă” fiind considerată prea de prost-gust.

”Canapea” – Termenul este considerat prea colocvial de către Regină. Familia regală, atunci când se uită la televizor sau se relaxează după o zi încărcată, se va așeza pe ”sofa”, niciodată pe ”canapea”.

”Parfum” – Familia Regală nu are voie să facă complimente cât privește parfumul cuiva, de teamă să nu facă, din greșeală, reclamă unui anumit brand.

”Elegant” – Deși familia regală este, prin definiție, elegantă, membrii acesteia nu au voie să folosească acest termen pentru a se descrie. Se preferă termenul ”cu gust”.

”Desert” – Cuvântul este considerat pentru modern și prea american de către Regină. În loc, aceasta folosește învechitul și tradiționalul ”dulce”.

Lucruri neștiute despre familia regală
La orice eveniment la care pariticipă, Kate Middleton este o apariție impecabilă. Există, însă, un detaliu care îi îngrijorează de ceva vreme pe fanii familiei regale britanice. Rareori este ducesa de Cambridge văzută vără un plasture pe degete, iar toată lumea se întreabă de ce. Răspunsul este legat de marea ei pasiune pentru grădinărit.

Kate Middleton uimește de fiecare dată la orice apariție a ei în public. Este extrem de elegantă și de stilată, însă un singur lucru a atras atenția fanilor. De ce ducesa de Cambridge apare de fiecare dată cu cel puțin un deget bandajat.

Fie că poartă o rochie de seară elegantă, o ținută sobră sau o rochiță vaporoasă de vară se pare că soția prințului William are de fiecare dată un „accesoriu’ nelipsit. Este vorba de un plasture nude pe cel puțin un deget. Sunt foarte rare momentele în care nu are degetele bandajate. Așa a fost văzută și la cel mai recent eveniment al ei de săptămâna aceasta, Chelsea Flower Show. Ea a purtat un plasture pe degetul mare de la mâna dreaptă, însă abia acum misterul a fost elucidat.

sursa