Dacă adaugi un sos cu cașcaval la paste, cu siguranță nu va mai rămâne nimic în farfurie!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această rețetă de sos cu cașcaval pentru paste este cu adevărat uimitoare! Iată cum poți pregăti acest sos delicios:

Ingrediente:

 • 2 linguri de făină
 • 1 pahar de lapte
 • 50 g de unt
 • ulei
 • sare
 • piper
 • 200 g de cașcaval ras (poți combina două tipuri pentru un gust mai bogat)
 • coriandru
 • busuioc

Mod de preparare:

 1. Într-o cratiță, încinge o cantitate mică de ulei și adaugă făina. Prăjește făina până devine ușor rumenă.
 2. Într-un jet subțire, toarnă laptele în cratiță, amestecând continuu pentru a evita formarea cocoloașelor. Continuă să amesteci până când sosul începe să fiarbă și să se îngroașe.
 3. Adaugă cașcavalul ras în cratiță și amestecă bine până când se topește complet și se încorporează în sos.
 4. Condimentează sosul cu sare, piper, coriandru și busuioc după gust. Asigură-te că aromele se amestecă bine cu celelalte ingrediente.
 5. Adaugă untul moale în sos și amestecă până se topește complet, contribuind la o textură mai catifelată și bogată a sosului.
 6. În acest moment, sosul cu cașcaval este gata de servire. Poți turna sosul fierbinte peste pastele preparate sau poți lăsa paste înăbușite câteva minute în acest sos delicios, astfel încât să se impregneze cu aromele și să devină și mai gustoase. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună! Bucură-te de această explozie de savoare oferită de sosul cu cașcaval pe care l-ai pregătit cu atenție și dragoste pentru a-i impresiona pe cei dragi!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri