Daca ai un PACAT mare Spune Rugăciunea Sfintei Eugenia

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Simti ca este ceva in neregula cu tine? Ca sufletul iti este greu, ca pacatele atarna de inima ta? Sfintii parinti te sfatuiesc sa spui cu toata increderea rugaciunea sfintei Eugenia, care iti lasa sufletul fara de pacate.

„Sfanta Eugenia, mucenita a lui Hristos, dantuind acum cu bucurie impreuna cu Ostile ingerilor, ca o fecioara fara de prihana si ca o purtatoare de cununa preafericita, roaga-te sa se dea har celor ce cu dragoste te lauda pe tine.

Nevoindu-te cu ostenelile pustnicesti, te-ai preamarit in lupte mucenicesti. Si ai adus pe multi mantuiti la Ziditorul tau. Ca din Dumnezeiasca dragoste ai lasat cele trecatoare. Lupte barbatesti ai indurat.

Te rugam, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi, cei aflati in nevoile vietii trecatoare. Roaga-te sa ne daruiasca harul cel de viata datator. Cere pentru noi credinta curata, viata luminata, rabdare in incercari, barbatie in luptele impotriva patimilor, bucuria implinirii poruncilor dumnezeiesti, iubire de vrajmasi, smerenie si blandete, iertare de pacate.

Roaga-te lui Hristos Dumnezeu sa daruiasca iertare de greseli celor ce cu dragoste cinstesc sfanta pomenirea ta. Sa proslavim Numele cel Sfant al Domnului, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin.”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri