Dan Barna i-a luat apărarea directorului CFR. Ce argumente a adus. ”A fost o exprimare profund nefericită”

Dan Barna i-a luat apărarea directorului CFR, după ce un tren în care se aflau și copii a rămas blocat pe un câmp în noaptea de miercuri spre joi, în apropiere de București. Vicepremierul a adus două argumente în favoarea lui Ovidiu Vizante.

Directorul CFR, irascibil după incident

După ce a fost întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de opt ore la un tren în care erau blocați și 30 de copii, directorul CFR a răspuns irascibil. Ovidiu Vizante a fost extrem de iritat de întrebarea ce i-a fost pusă.

”Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. (…) Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții!

Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren. (…) Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, a răspuns Ovidiu Vizante, precizând că oamenii vor primi apă ”când vor ajunge la București”.

Continuarea aici.