Iată cum să pregătiți această băutură delicioasă! O băutură revigorantă pe bază de apă cu ghimbir poate fi o alegere excelentă pentru a accelera metabolismul și a arde grăsimile.

Ingrediente:

  • 1 bucățică de ghimbir proaspăt, curățat și tăiat în bucăți mici
  • 4 căni de apă
  • 1 lămâie, tăiată în felii subțiri
  • 1 lingură de miere (opțional)

Mod de preparare:

  1. Încălziți apa într-un vas până când începe să fiarbă.
  2. Adăugați ghimbirul tăiat în apă și lăsați să fiarbă timp de 10-15 minute.
  3. Adăugați felii de lămâie în apă și fierbeți timp de încă 5 minute.
  4. Opțional, adăugați o lingură de miere pentru îndulcire.
  5. Lăsați amestecul să se răcească timp de 5-10 minute.
  6. Strecurați băutura și turnați-o într-un pahar.

Mod de consum: Beți această băutură de 2-3 ori pe zi înainte de mesele principale. În cazul în care nu vă place gustul puternic al ghimbirului, puteți adăuga mai multă lămâie sau miere.

Apa cu ghimbir poate fi consumată și rece, dacă preferați să savurați o băutură răcoritoare. În plus față de accelerarea metabolismului și arderii grăsimilor, această băutură poate ajuta la reducerea inflamațiilor, îmbunătățirea digestiei și creșterea nivelului de energie.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri