De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu era monitorizată în permanență

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu câțiva ani, iar după câțiva ani de relație cu un afacerist chinez, cei doi s-au căsătorit. Deși viața lor părea să fie perfectă, se pare că realitatea era una dură. Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după zece ani de relație.

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu era monitorizată în permanență

De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink. Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, i-a surprins pe cei din anturajul ei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu mai bine de zece ani, având o relație cu afaceristul Mr. Pink. Deși relația lor părea perfectă și fără probleme, se pare că realitatea era, de fapt, alta. Prietenii Monicăi au povestit că șatenei nu i se permitea să facă ceva fără permisiunea iubitului ei. Mai mult, se pare că Monica Gabor ajunsese să facă cumpărături online, pentru că Mr. Pink nu voia să o lase să meargă în magazine, fiind monitorizată în permanență. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei, pentru Playtech.ro.

Totodată, conform prietenilor acesteia, Mr. Pink nu o lăsa pe Monica să se întâlnească cu prietenii sau să vină în România. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus același apropiat. Un moment șocant ar fi avut loc când mama acesteia a murit. Mr. Pink i-ar fi cerut Monicăi să filmeze înmormântarea pentru a-i urmări orice mișcare. „Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”.

Ce spunea Monica Gabor despre Mr. Pink

Continuarea aici.