DE MARE FOLOS ! Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ierarh Nicolae

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ziua de Sfântul Nicolae, 6 decembrie, nu înseamnă numai cadouri, ci și un moment de rugăciune. Iată care este cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ierarh Nicolae.

“O, Sfinte Părinte Nicolae, mare făcător de minuni, ocrotitorul și dăruitorul celor nevoiași, pe cei ce cu bună nădejde aleargă la ține, grăbește a-i ajută. Sprijinitor fii turmei lui Hristos împotrivă lupilor care umblă să o prade și tot sufletul de creștin păzește-l prin sfintele tale rugăciuni, că unul ce ești măsură în veac a sfințeniei dreptmăritoare.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați ce ședeau în temnița, izbăvindu-i de mânia împăratului și de ascuțișul sabiei, așa mă miluiește și pe mine, care cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul mă aflu în beznă păcatelor, că să nu cad sub mânia lui Dumnezeu și sub veșnică osânda.

Așa, Sfinte Nicolae, fii reazăm puținătății mele, că la soliile tale să primesc de la Hristos îndurătorul viață lînă și curată în veacul acesta, iar în veacul de apoi printre cei de-a dreaptă lui Dumnezeu să mă număr, cu îngerii și cu sfinții preamărind pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh.”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri