Dedicat Gospodinelor – Salată cu piept de pui, cu un gust extraordinar și ușor de pregătit.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Salată cu Piept de Pui – Fiecare dintre noi are acele rețete „de urgență” pe care le pregătim și care se potrivesc gustului întregii familii.

Salata cu piept de pui și maioneză este deosebit de delicioasă și poate fi o opțiune sănătoasă dacă înlocuiți maioneza tradițională cu cea din iaurt.

Ingrediente pentru rețeta clasică:

 • 300 grame piept de pui fiert
 • 4 castraveți
 • 3 ouă
 • Verdețuri (alegeți între pătrunjel, leuștean sau mărar)
 • 250 grame șuncă
 • 3 roșii
 • 50 grame de cașcaval
 • Maioneză

Cum să o pregătești:

 1. Fierbe carnea în apă cu sare, strecoară și las-o la răcit.
 2. Taie carnea în cubulețe, dă cașcavalul prin răzătoare și taie șunca în feliuțe subțiri.
 3. Taie castraveții în fâșii subțiri, fierbe ouăle în apă cu sare și lasă-le la răcit. Curăță ouăle și taie-le în jumătăți, apoi jumătățile în altele.
 4. Taie roșiile în cubulețe și verdețurile mărunt.
 5. Amestecă toate ingredientele într-un vas mare, adaugă maioneza și condimentează după gust.

Această salată cu piept de pui este un preparat versatil și rapid, potrivit pentru orice ocazie. Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri