Vă prezentăm o rețetă delicioasă de Salată „Mimoza” dietetică – un aperitiv în straturi deosebit de savuros, fără maioneză! Această salată este o alegere excelentă pentru a vă bucura de gustul rafinat și sănătos. Oaspeții dumneavoastră vor fi încântați de această opțiune delicioasă și ușoară.

Vă prezentăm o rețetă diferită de Salată în straturi „Mimoza”, cu ajutorul căreia veți obține un aperitiv la fel de delicios, dar cu un nivel redus de calorii. Înlocuiți cartofii și maioneza cu mere proaspete și suculente, iar rezultatul va fi peste măsura așteptărilor. Obțineți o salată foarte fină și delicioasă, numai bună pentru toți amatorii de pește.

Ingrediente: -1 cutie de ton în suc propriu -3 ouă -2 morcovi -500 g de mere -1 ceapă -sare -piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Spălați și curățați merele. Îndepărtați cotorul cu semințe și dați merele prin răzătoare.
  2. Scurgeți tonul de ulei și fărâmițați-l cu ajutorul unei furculițe.
  3. Curățați și tocați ceapa. Curățați morcovul și dați-l prin răzătoarea mică.
  4. Fierbeți ouăle într-o cratiță cu apă și sare. Lăsați-le să se răcească și curățați-le. Despărțiți albușurile de gălbenușuri și dați-le prin răzătoare (aparte).
  5. Pregătiți un bol transparent. Așezați salata în straturi, precum urmează: merele, tonul, ceapa, albușurile rase, morcovul ras și gălbenușurile rase. Acoperiți salata cu folie alimentară și dați-o la frigider pentru 2-3 ore.

Notă: La dorință, salata poate fi așezată în porții individuale.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi! scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri