Descoperă o cremă delicioasă de lămâie, gata în doar 10 minute! Gustul său deosebit depășește cu mult toate așteptările.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Iată cum pregătiți o cremă delicioasă de lămâie în doar 10 minute, iar gustul său depășește toate așteptările. Pentru această rețetă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

 • 4 lămâi
 • 200 g zahăr
 • 80 g unt
 • vanilie
 • 4 ouă

Mod de preparare:

 1. În primul rând, decojim lămâile cu ajutorul unui cuțit și le stoarcem pentru a obține sucul.
 2. Adăugăm zahărul în sucul de lămâie și amestecăm bine. Dacă este nevoie, mai puteți adăuga zahăr pentru a obține un gust dulce acrișor.
 3. Cu ajutorul unui mixer, bateți ouăle și adăugați sucul de lămâie cu zahăr, continuând să amestecați bine.
 4. Puneți amestecul rezultat la fiert la foc mic. Adăugați untul și amestecați energic până obțineți o cremă densă și omogenă.

Poftă bună!


În plus, vă prezentăm și rețeta pentru cea mai delicioasă cremă de caramel, pe care o puteți folosi la diverse prăjituri:

Ingrediente:

 • 4 ouă
 • 100 ml apă
 • 600 ml lapte
 • 2 linguri de făină
 • 300 g zahăr
 • sare

Mod de preparare:

 1. Amestecați 150 de grame de zahăr cu 100 ml apă într-un vas și puneți-l la foc mic, amestecând încontinuu până compoziția devine densă și elastică.
 2. Adăugați restul de zahăr în caramel și turnați 500 ml de lapte.
 3. În cealaltă parte, amestecați 100 ml de lapte cu făină și adăugați-l în caramel.
 4. Bateți ouăle cu sare și adăugați-le treptat în compoziție.
 5. La final, veți obține o cremă fină și omogenă.
 6. Această cremă caramel poate fi folosită la orice tip de prăjitură pe care doriți să o preparați!

Poftă bună! scrie dorcudor.ro


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).