Descoperă secretul pentru cel mai delicios sos de roșii gata într-un timp record! Un ingredient care schimbă tot!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Dacă îți place sosul de roșii și îl folosești des în diferite mâncăruri, acest truc este pentru tine. Deși sosul de roșii pare simplu la prima vedere, un gust echilibrat este greu de obținut. Aciditatea sosului nu trebuie să fie excesivă, iar alegerea roșiilor potrivite este crucială. Cu toate acestea, există un ingredient care poate schimba totul: bicarbonatul de sodiu.

Iată o rețetă veche și foarte reușită de sos de roșii făcut în casă:

Ingrediente:

 • 500 g roșii proaspete
 • 3 căței de usturoi
 • 1 ceapă
 • 1 frunză de dafin
 • 1 praf de bicarbonat de sodiu
 • Puțin busuioc tocat
 • O lingură de pătrunjel tocat
 • Sare și piper

Instrucțiuni:

 1. Curățați și tăiați mărunt ceapa și cățeii de usturoi. Puneți-le într-o tigaie cu puțin ulei și căliți-le aproximativ 5 minute.
 2. Curățați roșiile, îndepărtați coaja și semințele, apoi zdrobiți-le grosier.
 3. Adăugați roșiile zdrobite în tigaie, alături de busuioc, dafin, pătrunjel, sare și piper. Lăsați să fiarbă la foc mic aproximativ 1 oră.
 4. Când sosul începe să scadă, adăugați praf de bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu va îmbunătăți aroma sosului și îi va ajusta consistența. Folosiți o cantitate foarte mică, deoarece va fi absolut suficientă.

Acest sos de roșii delicios poate fi utilizat în paste, tocanițe, ciorbe sau cu chifteluțe. Este extrem de versatil și va da un gust minunat oricărei mâncăruri. Dacă iubești roșiile, trebuie neapărat să îl încerci!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).