Desert pandispan cu capsune

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

INGREDIENTE:

 • 7 ouă
 • 7 linguri de ulei
 • 10 linguri de zahăr
 • 10 linguri de făină
 • 1 plic de praf de copt
 • 3 linguri de cacao
 • 1 plic de zahăr vanilat
 • căpșune
 • zahăr pudră

MOD DE PREPARARE – Desert pandișpan cu căpșune:

 1. Începeți prin pregătirea blatului: mixați albușurile spumă cu zahărul și zahărul vanilat. Într-un alt recipient, amestecați galbenusurile cu uleiul, asemenea preparării maionezei, și adăugați-le treptat peste albușurile bătute, amestecând ușor cu o lingură de lemn.
 2. Adăugați treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecați bine pentru a încorpora toate ingredientele.
 3. Separați compoziția rezultată în două boluri. Într-unul dintre ele, adăugați cele 3 linguri de cacao și amestecați bine.
 4. Tapați o tavă cu hârtie de copt și începeți să adăugați compoziția în straturi: începeți cu o lingură de compoziție albă, apoi o lingură de compoziție maro, și continuați în acest fel până când ați terminat compozițiile.
 5. Presărați căpșunele tăiate în 4 sau în 6 bucăți deasupra compoziției din tavă.
 6. Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius și coaceți timp de 30 de minute sau până când testul cu scobitoarea iese curat.
 7. După ce ați scos tava din cuptor, presărați deasupra desertului zahăr pudră.

TIPS-URI:

 1. Pentru această rețetă, am utilizat o tavă rotundă cu un diametru de 30 de cm.
 2. Capsunele se pot adăuga și în compoziție, nu doar deasupra.
DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri