În doar 2 săptămâni, detoxifierea ficatului cu ajutorul stafidelor va avea rezultate uimitoare!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Cel mai eficient remediu pentru curățarea și detoxifierea ficatului este apa în care se înmoaie stafidele.

Ficatul are un rol crucial în corpul nostru – acela de a curăța sângele de toxine și impurități. O funcționare sănătoasă a ficatului contribuie la un organism sănătos, ne conferă încredere, energie și o stare de spirit îmbunătățită.

Pentru a pregăti acest remediu, trebuie să achiziționați stafide naturale de înaltă calitate.

Ideal ar fi să optați pentru stafide organice, cu o culoare închisă și aspect ridat, dar nu prea moi sau prea tari.

După ce ați cumpărat 50 de grame de stafide naturale, puneți-le într-un vas și înmuiați-le în apă caldă timp de 10 minute, apoi clătiți-le cu apă rece. Această procedură îndepărtează orice impurități de pe stafide.

Seara, înainte de culcare, așezați stafidele într-un pahar de 250 ml și turnați apă plată caldă până umpleți paharul. Acoperiți paharul cu o farfurioară și lăsați-l peste noapte.

Dimineața, imediat după ce v-ați trezit și pe stomacul gol, beți apa din pahar, apoi, după 10 minute, puteți consuma toate stafidele cu ajutorul unei lingurițe.

Stați întinși pe spate timp de 30 de minute după ce ați consumat apa și stafidele. În acest timp, puteți aplica o compresă caldă cu apă pe partea dreaptă a abdomenului sau un săculeț cu sare încălzită. scrie secretele.com

Această procedură trebuie repetată de maximum 2 ori pe săptămână, timp de 2 săptămâni, și de maximum 4 ori pe an.

Rezultatele vor fi uimitoare!

Vă dorim mult succes!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri