„Dietă cu grapefruit: Cum să slăbești rapid și eficient”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Grapefruitul este unul dintre cele mai apreciate și eficiente fructe în procesul de slăbire, având doar 42 de calorii și fiind bogat în substanțe benefice pentru organismul nostru.

Totuși, experții ne avertizează să nu exagerăm consumul acestui fruct, deoarece să urmăm o dietă exclusivă bazată doar pe grapefruit pentru a accelera pierderea în greutate ne poate pune sănătatea în pericol. Grapefruitul furnizează carbohidrați de calitate, fibre și vitamina C.

DIETA CU GRAPEFRUIT Această dietă implică o alternanță de 12 zile de regim alimentar și două zile de pauză.

Micul dejun poate consta în jumătate de grapefruit sau 400 ml de suc de grapefruit fără zahăr, două ouă (fierte sau sub formă de omletă) și două felii de șuncă slabă (din carne de pui sau curcan).

La prânz, puteți consuma jumătate de grapefruit sau 400 ml de suc de grapefruit fără zahăr, carne de pui, vită sau curcan (preferabil fiartă sau gătită la grătar) și o salată de legume în diverse combinații.

Pentru cină, același principiu se aplică: jumătate de grapefruit sau 400 ml de suc de grapefruit și un fel principal ușor, cum ar fi pește sau o salată simplă din legume proaspete.

Alte recomandări: Este permis să mâncați suficient la fiecare masă până când vă simțiți sătui. Nu excludeți alimentele menționate mai sus, deoarece această combinație are ca rezultat arderea grăsimilor și asigurarea necesarului de proteine și carbohidrați organismului.

Grapefruitul joacă un rol esențial în această dietă, deoarece acționează ca un catalizator în procesul de ardere a grăsimilor. Este recomandat să reduceți consumul de cafea, deoarece cofeina poate diminua efectul insulinei, care echilibrează procesele de ardere a grăsimilor. Încercați să vă limitați consumul de cafea la o ceașcă doar la micul dejun.

Este important să nu consumați gustări între mese. Respectând combinația de alimente sugerată mai sus, teoretic nu ar trebui să simțiți senzația de foame.

Evitați dulciurile, pâinea și cartofii, dar puteți consuma în mod satisfăcător carne slabă (vițel, curcan, pui), salate și legume. Asigurați-vă că respectați combinația corectă de alimente! scrie valentinavnb.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri