Dieteticianul meu mi-a prescris o rețetă pentru a elimina retenția de lichide și excesul de greutate.

Această rețetă a funcționat cu adevărat pentru mine și merită să o încercați!

Țelina este recomandată pentru slăbit și detoxifiere deoarece are un ușor efect diuretic. Consumând țelină, puteți evita retenția de lichide deoarece conține mult potasiu, și astfel puteți scăpa cu ușurință de excesul de greutate.

De asemenea, țelina conține un procent ridicat de fibre care stimulează tractul intestinal și oferă o lungă senzație de sațietate. Este important să știți că singurele contraindicații pentru a lua ceai de țelină sunt dacă sunteți însărcinată sau dacă luați medicamente anticoagulante.

Nutriționistul meu, José Luis Gramacho, recomandă să bei ceai de țelină ca apă de băut timp de 3 săptămâni. Efectul diuretic vă va face să mergeți mai des la toaletă, astfel încât organismul va elimina mai activ toxinele. Este recomandat să bei ceaiul de țelină pe stomacul gol cu 30 de minute înainte de masă, câte 1 cană, dar nu mai mult de 3 căni în timpul zilei.

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să mergeți timp de 30 de minute în fiecare zi și să evitați consumul alimentelor bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

Pentru a pregăti ceaiul de țelină, veți avea nevoie de 2 tulpini de țelină și 2 litri de apă purificată. Curățați și spălați țelina și fierbeți apa. Când apa dă în clocot, adăugați tulpinile și frunzele de țelină și lăsați-le să se încingă timp de 3-5 minute la foc mic. Apoi, lăsați ceaiul să se infuzeze până se răcește, strecurați-l și păstrați-l într-un recipient de sticlă la frigider.

Încercați această rețetă și vedeți cum vă ajută să vă atingeți obiectivele de slăbire și detoxifiere!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri