Descoperă cum să elimini fiecare gram de grăsime și să ții depărtate kilogramele în plus! Folosește această metodă în fiecare seară și bucură-te de rezultatele uimitoare!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Toate proprietățile excelente ale mierii pentru sănătate și combinația sa super-sănătoasă cu scorțișoară sunt binecunoscute de majoritatea oamenilor. Consumul acestei combinații înainte de culcare poate ajuta la curățarea intestinului, eliminarea ciupercilor, paraziților și altor bacterii care încetinesc digestia și metabolismul, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Conform utilizatorilor care au încercat această rețetă, consumul regulat al acestui amestec poate ajuta la menținerea unei linii perfecte și poate îmbunătăți sănătatea generală. De fapt, unii spun că se trezesc dimineața cu mai puțină greutate încă de la prima utilizare a acestei băuturi. Această băutură poate fi, de asemenea, utilizată ca măsură preventivă împotriva acumulării de grăsime în organism.

Pentru a pregăti băutura, trebuie să adăugați o jumătate de linguriță de scorțișoară în 200 de mililitri de apă clocotită și să lăsați să se răcească. După răcire, adăugați o linguriță de miere și puneți amestecul la frigider. În seara următoare, pregătiți o nouă băutură și beți-o, înlocuind cea din frigider.

Este important să nu adăugați nimic altceva la această băutură și să o consumați numai seara, altfel efectul său benefic poate fi diminuat.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri