Doamne, TE ROG să-mi dai putere în zilele în care simt că NU MAI POT – Roagă-l pe Dumnezeu și va veni în ajutorul TĂU

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

În ultima vreme totul pare pe dos. Nimic nu se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple. Indiferent de ce fac sau ce spun, simt că nu este suficient.

Uneori mă întreb cât mai pot duce. Când voi scăpa de durerea dininima mea. Cum voi putea umple acest gol pe care îl simt în sufletul meu. Am învins fiecare obstacol care mi-a venit în cale… dar nu mai pot. Am obosit. După fiecare luptă pe care am câștigat-o a urmat încăuna și mai dificilă. Și încă una, și încă una.

Mulți spun că Universul dă mai dure bătălii pentru cei mai puternici soldați, dar Doamne, probabil ai multă încredere în mine deoarece eu de multe ori nici nu mai știu ce să fac. Uneori simt că ar trebui sărenunț și să las viața să își continue drumul.

Există doar întuneric în jurul meu și nu știu ce să mai fac pentru a vedea luminița de la capătul tunelului.

În jurul meu se întâmplă lucruri pe care nu le înțeleg. Unele dintreaceaste lucruri mă fac să mă simt neputincioasă, chiar pierdută. Nu știu încotro să merg și am nevoie de puterea ta pentru a măîmpiedică să alunec și mai tare în prăpastie.

Știu că ai planuri mărețe pentru mine. Știu că mă asculți. Știu că pot veni la tine atunci când totul se prăbușește în jurul meu. De aceea terog să îmi dai putere.

Inima mea plânge, sufletul mi-e distrus, însă am încredere deplină înUnivers că în curând lucrurile se vor schimba și va răsări și soarele pe strada mea.

Doamne, vin la tine pentru putere – putere pentru corpul meu săfacă pași în continuare, forță pentru ca mintea mea să continue șicuraj pentru ca sufletul meu să nu se dea bătut.

Doamne, te rog… da–mi puterea de care am nevoie astăzi pentru a vedea ziua de mâine.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).