Doar 2-3 felii de această PASTA TARTINABILA din vinete și ești satisfăcut complet! Este incredibil de savuroasă și hrănitoare.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rețetă detaliată pentru Pastă tartinabilă din vinete – După ce consumi 2-3 felii de pâine cu această pastă, nu mai ai nevoie de nimic altceva:

Ingrediente necesare:

– 2-3 vinete – 40 g miez de nucă – 1 cățel de usturoi – sare, condimente

Mod de preparare:

  1. Cu ajutorul unei furculițe, înțepăm vinetele în câteva locuri, apoi le coacem la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 30 de minute.
  2. După ce s-au copt, le decojim.
  3. Mărunțim vinetele cu ajutorul unui blender. Adăugăm cățelul de usturoi, sarea și condimentele potrivite. Amestecăm foarte bine până când obținem o compoziție omogenă.
  4. Adăugăm miezul de nucă și continuăm să amestecăm până când obținem o pastă fină și cremoasă.

Poftă bună! Această pastă tartinabilă din vinete este delicioasă și versatilă, perfectă pentru a fi savurată pe pâine sau biscuiți. scrie viatasisanatate.com


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).