Doliu în floclorul românesc. Artistul Petrică Vița s-a stins din viață

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Taragotistul bănățean Petrică Vița a trecut în neființă. A pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 56 de ani. Diagnosticat cu cancer de piele acum șase ani, Petrică Vița a dus o luptă discretă cu boala, preferând să-și păstreze drama departe de ochii publicului. În acest an, a fost nevoit să-și anuleze toate concertele și angajamentele artistice, pentru a se putea concentra asupra tratamentului pentru această boală nemiloasă.

Taragotistul a fost internat într-o clinică din Viena, unde medicii sperau să-l poată salva. Cu toate acestea, Petrică Vița s-a confruntat și cu dificultatea costurilor, care ajungeau la 60.000 de euro pe săptămână. Recent, familia și cei apropiați au lansat un apel pentru donații, în speranța că vor putea continua tratamentul și îi vor putea oferi o șansă la viață.

„Soția lui a transmis: „Petrică Vița nu va putea îndeplini angajamentele sale în acest an, dar având încredere în el și în Bunul Dumnezeu, sunt convinsă că va depăși această perioadă dificilă din viața sa. Începând de anul viitor, el va fi din nou alături de mine și de formația VIP MUSIC, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul unei vieți întregi.” scrie fanatik.ro

”NUUUU TATI !!!!!! NUUUUUU !!! Vreau să urc la Dumnezeu să te aduc înapoi. TE IUBESC DIN TOATE VIEȚILE!!!!! Vei rămâne tatăl meu mereu!!!! Dumnezeu să te aibe în paza lui!!!!! Ce mă fac eu fără tine???? Vreau să știe o lume întreagă, ai fost cel mai bun tată din lume!!!! TE IUBESC, TATI MEU!!!!!”, a scris pe rețelele de socializare fiica lui Petrică Vița.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri