Drob de pui „Mozaic” – un deliciu culinar ce te va cuceri prin gust și aspectul său inedit.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Drob de pui „Mozaic”

Ingrediente:

 • 500 g de ficat de pui
 • 6 ouă fierte
 • 8 ouă crude
 • 1 legătură de ceapă verde
 • 1 legătură de usturoi verde
 • 1 legătură de mărar
 • 1 legătură de pătrunjel
 • sare și piper

Mod de preparare:

 1. Tocăm mărunt frunzele de ceapă și usturoi, mărarul și pătrunjelul.
 2. Fierbem ficatul, apoi îl lăsăm să se răcească și îl tăiem cubulețe. Dacă preferați, puteți înăbuși ficatul de pui în puțin ulei.
 3. Fierbem ouăle, le curățăm și le tăiem bucăți. Le punem într-un bol peste verdeturi.
 4. Batem ușor ouăle crude și le adăugăm peste celelalte ingrediente. Condimentăm cu sare și piper după gust și amestecăm cu grijă să nu sfărâmăm ouăle.
 5. Turnăm compoziția într-o tavă de chec unsă cu puțin ulei.
 6. Dăm la cuptor la foc mediu până începe să se rumenească. Nu lăsăm mai mult decât trebuie, pentru a evita uscarea excesivă.
 7. Lăsăm să se răcească, apoi tăiem în felii. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri