„După nici două săpatămâni de cititi Acatistul Sfântului Nectarie, am observat în oglindă că numai am absolut nimic”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

ÎI multumesc bunului si iubitului nostru Sfant Nectarie pentru minunile si ajutorul pe care ni-l da. Am ajuns din disperare si din frica si dupa despartirea de prietana mea sa simt chemarea la credinta si la Bunul Dumnezeu cerand ajutor pentru mine si pentru ea spre a ne impaca cu voia Domnului. Pana sa imi dau seama ce se intmapla cu mine nu puteam dormi noaptea am vise ciudate frica ca nu ne vom impaca… Cu toate astea desi mi-a gresit am putut sa o iert si sa fiu bun sa ma comport normal pentru ca iubirea insemna bunatate si iertare cum spune Mantuitorul Nostru Iisus Hristos. Am inceput sa plang, cand sunt milostiv si simt bunatate atunci cand dau ceva de pomana celor saraci sau copiilor.

Ma rugam la racla bunului si iubitului nostru Sfant Nectarie sa imi fie mijlocitor catre Domnul nostru Iisus Hristos sa se roage pentru mine si pentru prietena mea sa ne impacam sa ne indreptam sfanta casatorie cu voia Domnului sa avem o familie si copii de care sa ne bucuram. Legat de prima minune a Sfantului Nectarie trebuie sa va spun ca in afara am avut o infectie la ochi am luat la momentul acela ceva pastile dar ramasese o ca o biluta mica in pleoapa ochiului. Cineva mi-a zis ca se poate opera ca nu e ceva grav dar ca sa scoata infectia sau ce era acolo nu era grav dar se vedea urat si imi era oarecum teama sa nu se agraveze. Dupa nici doua sapatamani de cititi Acatistul Sfantului Nectarie rugandu-ma la racla sa in Manastirea Radu-Voda pentru mine si prietena mea uitasem total de problema mea. Am observat cand am ajuns acasa in oglinda ca numai am absolut nimic la ochi bobul de mazarica disparuse. Primul lucru care mi-a venit in cap a fost chipul Sfantului Ierarh Nectarie. Si a doua daca pot sa-i spun minune sau un semn din partea Sfantului a fost dupa ce cainele a ros o parte din Acatistul Sfantului, si ma chinuiam sa il citesc. Dupa nici doua zile am ajuns la o lucrare intr-un apartament ce trbuia renovat iar cei care au facut curat au tot aruncat chestii si obiecte care nu le mai erau de trebuinta, intr-o punga de plastic am gasit Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie, o iconita mica cu iubitul nostru Sfant Mare facator de minuni. Inca ma rog si sper sa ma ajute sa imi fie mijlocitor catre Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa ma pot impaca cu iubita mea.

BOGDAN VASILE (9.XII.2013)

Sursa: doarortodox.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri