FAMILIA este cea mai importanta ! Rugăciunea de seară care aduce liniște și pace în familie

Atunci când te întorci acasă, după o zi istovitoare la muncă, este bine să rostești o rugăciune pentru liniște și armonie în familie, după lăsarea serii. Când un credincios spune o rugăciune din inimă, cu smerenie și statornicie, Dumnezeu îl ajută să treacă mai ușor peste zilele grele și să meargă la culcare cu sufletul împacat și cu gânduri curate. Așadar, iată ce trebuie să spui pentru a avea parte de liniște sufletească și pace în familie.

Rugăciunea de seară care aduce liniște și pace în familie

Rugăciunea serii este una dintre cele mai puternice rugăciuni, având menirea de a ne elibera sufletul și mintea de poverile zilnice. Ea se rostește în fiecare seară, înainte de culcare, iar pentru un efect și mai puternic, se recomandă ca membrii familiei să se adune toți la un loc. Astfel, aceștia se vor bucura de armonie și pace în casă.

În plus, cel care rostește rugăciunea serii va avea parte de binecuvântarea divină și de liniște sufletească. Nu mai e necesar să menționăm că rugăciunea este o hrană spirituală și are o forță tămăduitoare deosebită – cu siguranță creștinii au experimentat deja asta.

RUGACIUNE

„Doamne, Dumnezeul nostru, în Care credem și al Cărui nume mai mult decât tot numele Îl chemăm, dă-ne no­uă ier­tare sufletului și trupului, celor ce mer­gem spre somn; pă­zeș­te-ne de toa­tă nălu­cirea și, fără întunecată dulceață, potolește pornirea pofte­lor, stinge aprinderea zbur­dării trupești și ne dă în curăție a viețui cu lu­cru­rile și cu­vin­tele, ca, dobândind viață cu fapte bu­ne, să nu cădem din bi­nele Tău cel fă­gă­duit, că binecuvântat ești în veci. Amin!“.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri