Ficăței de pui Pane – O experiență culinară deosebită, niciodată nu am savurat ficăței atât de delicioși, o rețetă cu adevărat specială

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rețeta rară de FICĂȚEI DE PUI PANE

Această rețetă minunată de ficăței de pui pane este atât de puțin obișnuită, încât este posibil să nu fi avut ocazia să o pregătești până acum. Dar acum este momentul să o încerci, pentru că promit că n-ai mai savurat niciodată ficăței atât de delicioși. Este cu adevărat o rețetă de excepție.

Ingrediente:

  • 450 g ficăței de pui
  • 70 g făină
  • 200 ml lapte bătut
  • 1 linguriță ketchup picant
  • 2 ouă bătute
  • 100 g pesmet
  • Sare și piper, după gust
  • Praful de usturoi
  • Boia dulce
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare: Pasul 1: Spală și curăță ficățeii, apoi taie-i pe jumătate. Într-un bol, amestecă laptele bătut cu ketchup-ul picant, sarea și piperul. Pune ficățeii în acest amestec și lasă-i la frigider timp de o oră.

Pasul 2: Scurge ficățeii într-o sită fină. În trei vase separate, pregătește pesmetul, ouăle bătute cu un praf de sare și făina. Pasează bucățile de ficat pe rând: mai întâi prin făină, apoi prin ou și, în final, prin pesmet amestecat cu condimente precum praful de usturoi și boiaua dulce.

Pasul 3: Încinge ulei într-o tigaie înaltă, care nu se lipește. Când uleiul este suficient de încins, așază cu grijă ficățeii în tigaie și prăjește-i până devin aurii și crocanți. De obicei, va fi nevoie de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.

Pasul 4: Scoate ficățeii prăjiți pe o farfurie mare, pe care ai așezat un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. La final, poți să-i asezonezi cu sare și piper, după gust.

Sugestie: Te încurajez să îi servești cu un sos picant sau cu deliciosul sos marinara, pentru a completa perfect această delicioasă experiență culinară.

Poftă bună!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).