Prin consumul acestei combinații, ficatul tău este ajutat, iar colonul beneficiază de îngrijire.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Remediul natural propus astăzi are multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru ficat și colon. Deși majoritatea oamenilor acordă prioritate alimentelor sănătoase, odată cu înaintarea în vârstă, corpul poate începe să dea semne de oboseală și organele să lucreze mai defectuos. Printre primele organe care pot fi afectate se numără ochii, ficatul și intestinul gros.

Înainte de a apela la medicamente, care pot avea și efecte secundare, îți recomandăm să încerci acest remediu natural puternic, ușor de preparat acasă. Deși poate avea un gust neplăcut pentru unii oameni, acest preparat este consumat rar în stare crudă. Cu toate acestea, merită să faci o concesie și să încerci să mănânci acest preparat cât mai des, deoarece poate ajuta la curățarea grăsimilor din ficat, susține sănătatea colonului, sprijină circulația sanguină și poate avea efect revigorant și ajuta la combaterea stresului.

Iată cum poți prepara acest remediu natural acasă:

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2-3 bucăți de sfeclă roșie
  • Zeama de la o lămâie
  • Sare după gust
  • Puțin ulei de măsline

Mod de preparare:

  • Începe prin a decoji sfecla și fierbe-o în apă împreună cu un deget de sare. După fierbere, cât să se înmoaie sfecla, taie sfecla în bucăți mici și pune-o într-un castron.
  • Taie ceapa mărunt și amestec-o cu sfecla.
  • Adaugă în castron și puțin ulei de măsline, zeama de lămâie și sare, după gust.
  • Lasă castronul descoperit la aer timp de o oră înainte de a consuma.

Această salată hranitoare nu este doar gustată și revigorantă, ci este și un remediu puternic pentru întărirea vederii, detoxifierea ficatului și curățarea colonului.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri