Frunzele de varză proaspătă absorb aproape toate bolile din corpul uman

Frunzele de varză sunt un remediu natural minunat. Natura ascunde atâtea secrete unice care pot fi utile în orice caz.

Ați auzit, de exemplu, că frunzele de varză pot fi folosite ca medicamente? Așa este, iar utilizările curative ale acestei legume, altfel delicioase, sunt multiple.

De exemplu, puteți folosi frunzele pentru umflarea cauzată de diverse leziuni. Dacă te lovești și zona rănită începe să se umfle – aplică o frunză de varză proaspătă și atașează un bandaj. Cel mai bine este să mențineți compresa toată noaptea.

Dimineața, nu vă faceți griji cu privire la aspectul frunzei – sucurile sale vor fi absorbite în corpul dvs. și va arăta ciudat. Pe de altă parte, veți simți imediat efectul său benefic.

Pariați pe varză și în cazul durerilor de cap. Aplicați frunzele pe tâmple și vârful capului și puneți o pălărie.

Ajută și la problemele cu varicele. Aplicați pe zonele cu varice frunze de varză proaspătă și apoi un bandaj. Atenţie, dacă simțiți arsuri, îndepărtați imediat compresa!

Care sunt proprietățile curative ale verzei și ce alte boli vindecă?
Proprietățile vindecătoare ale acestei legume sunt cunoscute încă din primii ani de cultivare.

Vechiul general și scriitor roman Mark Portius Cato cel Bătrân în tratatul său „Agricultură” a lăudat varza după cum urmează: „Dacă până la consumul de varză, ați avut vreo boală, aceasta va alunga durerea din cap și ochi și vă va vindeca.”

Iată câteva alte boli pe care le vindecă varza:
1. Insomnie;
2. Cefalee;
3. Instrument excelent pentru întărirea corpului;

4. Ajută la vindecarea rapidă a rănilor și arsurilor superficiale;
5. Frunzele sale sunt utilizate în boli reumatice și guturoase;
6. Ca comprese analgezice;

7. Pentru „măturarea” toxinelor acumulate din sistemul digestiv;
8. Pentru tratamentul glandei tiroide;
9. Mâncare excelentă pentru boli de rinichi și diabet;

10. Varza conține substanțe antimicrobiene și antiinflamatoare;
11. Conține vitamina B unică. Această vitamină ajută la tratarea ulcerului gastric și duodenal;
12. Varza favorizează vindecarea oaselor și creșterea părului;
13. Tratează căderea părului;

14. Varza este un remediu natural suplimentar pentru: colită, constipație, infecții intestinale, obezitate, tuberculoză, boli hepatice, nisip și pietre în sistemul urinar. scrie despreviata.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri