Un remediu eficient pentru fumători este simplu și accesibil – doar o nucă uscată și puțină apă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Descoperă un remediu eficient pentru orice fumător – doar o nucă uscată și puțină apă. Acest remediu are un efect uimitor asupra întregului organism și poate fi utilizat și de nefumători.

Secretul acestui remediu este ascuns în coaja de nucă.

Iată ce trebuie să faci! Pregătește un „ceai” din coji de nucă. Folosește coaja „lemnoasă” a nucii (nu coaja verde). Pentru o porție zilnică, vei avea nevoie de coaja unei nuci și 300 ml de apă. Pune apa într-un ibric și adaugă cojile de nucă. Fierbe conținutul până când scade la 200 ml. Poți măsura cantitatea ușor dacă ibricul are gradare.

După ce ajunge la 200 ml, oprește focul și lasă „ceaiul” să se răcească. Poate fi consumat rece.

Poți să-l pregătești chiar seara pentru a-l bea dimineața. Dacă nu-ți place gustul, poți îndulci ceaiul cu o linguriță de miere.

Consumă acest remediu zilnic, pe stomacul gol, timp de 30 de zile, și vei observa un efect uimitor asupra plămânilor, eliminând substanțele nocive acumulate în timpul fumatului. De asemenea, acest amestec va curăța arterele și va îmbunătăți fluxul sanguin, contribuind la sănătatea inimii. De obicei, micșorarea arterelor este un semn al otrăvirii cronice cu nicotină!

Este recomandat să nu oprești consumul acestui „ceai” după cele 30 de zile, deoarece ajută la reglarea tensiunii arteriale și eliminarea anginei pectorale.

Dacă îți pasă de sănătatea ta și nu poți renunța la fumat, ai acum un aliat care te poate ajuta să combați efectele nocive ale fumatului! scrie Medguru

Sfat suplimentar: Deoarece suntem în sezonul răcelilor, trebuie menționat că acest „ceai” este benefic și pentru persoanele care doresc să scape de tuse. Este recomandat să fie consumat cald și în combinație cu zeama de la jumătate de lămâie. Efectul este imediat!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri