Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie – sunt pufoase şi ţi se topesc în gură!

Gogoși rapide cu iaurt, fără drojdie – rețetă simplă și rapidă, pufoase și delicioase!

Ingrediente: – 300 g iaurt gras (10 %), – 150-200 g făină, – 1 plic praf de copt, – 1 praf de sare, – 1 ou, – ulei pentru prăjit, – 150 g zahăr pudră.

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amesteci făina, praful de copt și sarea.
  2. Adaugi oul bătut și iaurtul, amestecând până obții un aluat omogen, fără a fi nevoie să frămânți.
  3. Aluatul trebuie să fie lipicios; acoperă-l cu folie de plastic și lasă-l la dospit la temperatura camerei timp de 30-45 de minute.
  4. Cu ajutorul unei linguri, formezi biluțe de aluat pe care le prăjești în ulei încins până devin aurii.
  5. Scoate-le și așează-le pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  6. Tavală gogoșile în zahăr pudră cât sunt încă calde.
  7. Poftă bună și spor la gătit!
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri