Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următorii 3 ani

Camelia Pătrășcanu a anunțat previziunile pentru umătorii 3 ani. Astrologul a explicat că cea mai mare influență vine din partea planetei Uranus, care va staționa în zodia Taur până în 2025, când își va reîncepe tranzitul astral rar.

“Uranus trece prin toate zodiile în 84 de ani, stă 7 ani într-o zodie, de aceea unii Tauri nu l-au avut în propria lor zodie niciodată, așa cum Peștii, de exemplu, nu l-au prins pe Neptun în propria lor zodie, fapt care se întâmplă acum și acolo ajunge la 174 de ani. Deci, sunt niște tranzite astrale rare, care pun niște borne în viața noatră”, spune Camelia Pătrășcanu.

Camelia Pătrășcanu explică faptul că Uranus este o planetă minunată și importantă, aducând energii extraordinare și revoluții în viețile zodiilor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următorii 3 ani

BERBEC

Berbecii se vor bucura de un nou hobby, având șansa să învețe ceva noi. Acești nativi vor reuși în următorii ai să dezvăluie abilități necunoscute despre ei. Cei care deja sunt foarte pricepuţi în ceva anume pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Uranus este în zona banilor a zodiei Berbec, oferind oportunități unice pe planul investițiilor și al afacerilor.

TAUR

Uranus este poziționat în zodia lor, oferind Taurilor ocazia de a face schimbări la nivel comportamental şi atitudinal. Taurii care sunt într-o relaţie vor avea parte de mai multă independență în relație. Acest fapt va spori încrederea între cei doi parteneri și va reprezenta o mare stabilitate pentru acești nativi.

GEMENI

Le poate merge foarte bine celor care fac afaceri. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum.

RAC

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii se pot îndrăgosti în mod neaşteptat.

LEU

Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai sufocante. Sunt tentaţi de proiecte inedite.

FECIOARĂ

Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

BALANȚĂ

Apar mari schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

SCORPION

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

SĂGETĂTOR

Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist sau ca antreprenor, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit.

CAPRICORN

Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune. Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală.

VĂRSĂTOR

Încă nu a venit momentul să aibă casa lor, să prindă rădăcini. Vărsătorii nu se vor lega de ceva anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acești următori ani vor mai colinda prin lume.

PEȘTI

Se schimbă modul de comunicare cu lumea, devin mai excentrici, mai originali, direcți și moderni. Ideile par îndrăznețe si greu de acceptat de societatea mai conservatoare. Peștii vor fi extrem de controversați în următorii 3 ani.

sursa