Iată 6 fructe uscate care pot fi folosite în locul pastilelor: caisele uscate, care ajută la curățarea vaselor de sânge, și stafidele, care calmează nervii.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată 6 fructe uscate care pot înlocui pastilele!

Tusea seacă este adesea un fenomen rezidual după răceală și este foarte dificil de tratat. Experții recomandă tratarea cu smochine uscate, care ajută la scăderea unei tuse debilitante și, de asemenea, redă roșeața din obraji. Smochinele cresc nivelul de fier din sânge, având mai mult fier chiar și decât merele.

Apoi, caisele uscate au un efect bun asupra sistemului circulator. Substanțele care fac parte din caisele uscate, dilată și curăță vasele de sânge, iar magneziul conținut ameliorează spasmele pereților vaselor de sânge.

Stafidele ajută la calmarea nervilor și sunt considerate un remediu excelent pentru iritabilitate. Totuși, pentru persoanele predispuse la creșterea în greutate, acestea ar trebui consumate cu moderare datorită conținutului ridicat de zahăr.

Prunele uscate sunt bogate în fibre, acizi organici și oligoelemente utile. Acestea îmbunătățesc metabolismul, funcția intestinului și normalizează tensiunea arterială.

Ananasul uscat este benefic pentru menținerea tonusului și depășirea excesului de greutate, având în compoziție potasiu și cupru, precum și bromelaină, o substanță rară care ajută la reglarea digestiei și la combaterea inflamațiilor.

Cireșele uscate sunt excelente pentru eliminarea substanțelor chimice din corp, datorită cantității mari de pectină. De asemenea, sunt antiseptice și expectorante, ceea ce le face utile pentru cei care suferă de convulsii. scrie dorcudor.ro

„Pentru cei care suferă de convulsii, este util să mănânce cireșe în mod regulat, deoarece au o combinație benefică de oligoelemente precum potasiu, magneziu, vitamine A, C, PP și acizi organici “, au spus experții.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri