Iată cum se pregătește această delicioasă cremă de vanilie.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Deși această cremă de vanilie nu conține întăritor sau alte agenți de îngroșare, se va dovedi a fi tartinabilă și cu un gust formidabil de vanilie. Este ideală pentru a fi folosită în torturi, prăjituri și tarte. Merită să o încercați!

Ingrediente:

 • 350 g unt
 • 2 gălbenușuri
 • 300 g zahăr
 • 200 ml lapte
 • 2 pliculețe de zahăr vanilat
 • 1 linguriță esență de vanilie

Mod de preparare:

 1. Amestecați laptele cu gălbenușurile, zahărul și zahărul vanilat, apoi fierbeți la foc mic.
 2. Fierbeți amestecul, amestecând continuu, aproximativ 3 minute. Deși va fi lichid, odată ce se amestecă cu untul, va începe să se întărească.
 3. Este important să nu fierbeți mai mult de 3 minute, deoarece zahărul poate face crema să devină zgrunțuroasă. După ce ați luat de pe foc, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei.
 4. Frecați bine untul, adăugați crema, 1 linguriță de esență de vanilie și amestecați bine.
 5. Crema este acum gata de folosit!

Poftă bună! scrie floaredetei.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri