Iată o rețetă pentru ceaiul de slăbit pe care îl poți bea cu o oră înainte de culcare.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Iată o rețetă pentru un ceai minunat din doar două ingrediente! Acest ceai are proprietăți de curățare și ar trebui să fie consumat cu cel puțin o oră înainte de culcare.

Unul dintre ingredientele principale este pătrunjelul, care se regăsește în aproape toate rețetele de slăbit. Eficacitatea sa se datorează conținutului ridicat de vitamine și minerale esențiale pentru menținerea sănătății și a unui sistem imunitar puternic.

Pe lângă aceasta, pătrunjelul ajută la creșterea nivelului de energie, care poate fi redus în urma dietelor restrictive sau cu aport scăzut de calorii.

Pătrunjelul acționează și ca un diuretic eficient, ajutând la eliminarea excesului de apă din organism și obținând rezultate vizibile. Totuși, acesta nu are un efect direct asupra acumulării de grăsime.

Experiența a demonstrat că combinația dintre activitatea fizică și o alimentație echilibrată este cea mai eficientă în procesul de pierdere în greutate.

Pentru a spori efectul acestui ceai, se adaugă ghimbir, care accelerează în mod semnificativ metabolismul și topirea grăsimilor.

Ingrediente necesare:

  • 300 ml de apă
  • 2 linguri pline de pătrunjel tocat mărunt
  • 1 linguriță de pudră de ghimbir

Mod de preparare:

  1. Pune apa pe foc și când începe să clocotească, adaugă pătrunjelul. Lasă-l să fiarbă timp de 2-3 minute, apoi oprește focul, dar nu scoate recipientul de pe aragaz. Lasă-l să se infuzeze timp de 10-15 minute, apoi strecoară ceaiul.
  2. Adaugă o linguriță de pudră de ghimbir în ceaiul strecurat și amestecă bine.
  3. Ceaiul de slăbit este acum gata. Bea-l încet, cu cel puțin o oră înainte de culcare, în fiecare seară, timp de două săptămâni. După aceasta, fă o pauză de trei zile, apoi poți relua consumul. scrie valentinavnb.ro

Bucură-te de acest ceai revigorant și benefic pentru siluetă!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).