Iată o rețetă rapidă și delicioasă de pizza la tigaie.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată o rețetă detaliată pentru pizza la tigaie, care poate fi pregătită rapid și folosind ingrediente pe care le aveți în frigider:

Ingrediente:

 • 4 linguri de smântână
 • 4 linguri de maioneză
 • 2 ouă
 • 9 linguri rase de făină
 • Umplutura preferată (cârnați, șuncă, ouă, roșii, etc.)
 • Maioneză (opțional)
 • Cașcaval ras
 • Ulei pentru uns tigaia

Mod de preparare:

 1. Pregătiți aluatul: Într-un bol, amestecați smântâna, maioneza și ouăle până când obțineți o compoziție omogenă. Adăugați făina și amestecați bine până când nu mai există cocoloașe și obțineți un aluat lichid, de consistența smântânii.
 2. Turnați aluatul în tigaie: Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și ungeți-o ușor cu puțin ulei. Turnați aluatul în tigaie, asigurându-vă că acoperă uniform întreaga suprafață.
 3. Adăugați umplutura: Pregătiți umplutura preferată și adăugați-o peste aluatul din tigaie. Puteți folosi cârnați, șuncă, ouă, roșii sau orice altceva doriți.
 4. Opțional, adăugați maioneză: Dacă doriți, puteți adăuga un strat subțire de maioneză deasupra umpluturii.
 5. Presărați cașcaval ras: Presărați un strat generos de cașcaval ras peste pizza.
 6. Gătiti la foc mediu: Puneți tigaia pe foc mediu și acoperiți-o cu un capac. Lăsați pizza să se gătească timp de câteva minute, până când cașcavalul începe să se topească și marginile aluatului devin aurii.
 7. Serviți: Scoateți pizza din tigaie când este gata și serviți-o fierbinte. Tăiați-o în bucăți și savurați-o imediat.

Această pizza la tigaie este perfectă pentru o gustare rapidă sau o cină ușoară și poate fi personalizată cu umplutura preferată. Poftă bună! scrie viatasisanatate.com

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri