Iată rețeta pentru ceaiul de slăbit pe care îl veți bea cu 1 oră înainte de culcare:

Ceai grozav din doar două ingrediente! Are proprietăți de curățare și, prin urmare, se bea cel târziu cu o oră înainte de culcare.

Unul dintre ingrediente este pătrunjelul, care se găsește în aproape toate rețetele de slăbit. Eficacitatea sa se datorează concentrației mari de vitamine și minerale necesare menținerii sănătății și imunității puternice.

În plus, crește nivelul de energie, care este adesea redus prin diete restrictive sau sărace în calorii.

Pătrunjelul acționează ca un diuretic, astfel că va elimina eficient excesul de apă din organism și va da rezultate vizibile, dar nu este cazul când vine vorba de acumularea de grăsime.

Experiența a arătat că combinarea activității fizice cu o dietă reglementată este cea mai potrivită pentru o pierdere eficientă în greutate.

Prin urmare, pentru a spori efectul acestui ceai, se adaugă ghimbir, care accelerează semnificativ metabolismul și topirea grăsimilor.

Ingrediente necesare:

300 ml apa
2 linguri pline patrunjel tocat marunt
1 lingurita pudra de ghimbir

Mod de preparare:

Pune apa pe aragaz si cand da in clocot adauga patrunjelul. După 2-3 minute, stingeți aragazul, dar nu scoateți tigaia. Se lasă 10-15 minute, apoi se strecoară. sursa

Adăugați o linguriță de pudră de ghimbir în ceai și amestecați. Ceaiul tău de slăbit este gata, bea-l încet, cu o oră înainte de culcare, în fiecare seară timp de două săptămâni. Apoi faceți o pauză de trei zile, apoi repetați.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri